Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Hírek

 • ÚJ GENERÁCIÓ NAPJA GEMENCEN
  Új Generáció Napja címmel családi rendezvény keretében ünnepelte meg a Gemenc Zrt., hogy az elmúlt három évben 31 gyermek született az erdőgazdaság munkavállalóinak családjaiban. A Társaság fontosnak tartja, hogy olyan munkakörülményeket biztosítson a munkavállalói számára, amelyek hosszú távon garantálják a megfelelő munkalégkört, a biztonságot és a megélhetést.
 • Előfizetési AKCIÓ!
  .
 • Megalakult a Magyarországi Szlovák kopó Klub
  2017 április 21-én Szentendrén 20 alapító taggal a hatályos Egyesületi törvénynek megfelelően alakult meg a klub, rövidítet neve MSzKK.
 • Magyar termékek hódítják meg Újvidéket
  Sikeresen indult a 84. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár
 • Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nyerte a CIC Edmond Blanc Díját 2017-ben
  A világ legkiválóbb vadászterületeiből válogatva az 1928-ban alapított CIC (Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács) évente egy területet választ ki, odaítélve az adott területnek az Edmond Blanc Díjat, elismerve annak vadászati eredményeit és gazdálkodását. Idén a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. vehette át a világszervezet Edmond Blanc Díját, melyre méltán lehet büszke minden magyar vadász- és természetkedvelő ember.
 • Szezonnyitás a Golden Trophy Hunting Kft.-nél
  A gerendási Széchenyi Zsigmond Vadásztársaságnál jártunk osztrák vadászvendégünkkel, ahol Farkas László elnök fogadott minket.
 • Norvég vadászvendégünk meglőtte élete első aranyérmes őzbakját, a megyei fővadász hozta az aranyérmet.
  A Kondorosi Gazdák Vadásztársaság területén 05.05.-én sikeres vadászatban volt részünk.
 • Áprilisi csodabak Budakesziről
  Különleges vadászatnak indult... Április 27-ét írunk, erdei bakra megyünk. Esős, párás idő, nem sok esélyt sejtetett. A Pilisi Parkerőö Telki területe sok meglepetesést szerezett már. Most is így történt. Néhány perce indultunk el Forgács Attila hivatásos vadász kísérőmmel, jókora kandisznót láttunk meg az egyik nyiladékon. Lövésre nem adott esélyt...
 • Európa bakja Szamosszegen
  Egy kicsit talányos a cím, de mire végére ér az olvasással a kedves vadászcimbora, minden kiderül számára.
 • Ne nyúlj hozzá, ne vidd haza!
  Május elsejétől találkozhatunk a természetben a hazai csülkös vadfajok kicsinyeivel: az őzsuták, a gím- és dámszarvas tehenek a következő hetekben hozzák világra gidáikat illetve borjaikat.

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem