Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Szakmai egyéb

Idén Palánki Gábor vehette át a „Gyulaj Zrt-ért” aranygyűrűt

Tavaly december 21-én a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. megtartotta évzáró ünnepségét, amelyen ismét átadták a „Gulaj Zrt-ért” aranygyűrűt. Hagyományosan olyan erdőgazdasági dolgozók kapják meg ezt a díjat, akik emberi és szakmai téren is megbízható stabilitást jelentenek a társaság életében, és munkájukban kiemelkedőt alkotnak.

2017-ben az okleveles erdőmérnök, a Tamási Erdészet vezetője, Palánki Gábor vehette át a gyűrűt az erdő- és vadgazdálkodásban elért kiemelkedő eredményekért, a két ágazat komplex fejlesztéséért tett fáradozásaiért. Palánki Gábor 2005 óta végzi erdészetvezetőként a munkáját a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nél. Gőbölös Péter vezérigazgató beszédében akképpen méltatta Palánki Gábort, hogy kiemelkedő munkát végez a koncepcionális élőhelyfejlesztés és az újragondolt, megreformált vadföldgazdálkodás végrehajtása, a vadállomány fenntartása és fejlődése érdekében pragmatikusan kidolgozott állomány-, létszám- és korosztály-szabályozás megvalósítása során, az erdőművelési anomáliák és a biotikus természeti károk felszámolása esetében.
Az erdészetvezető munkásságának is köszönhető, hogy a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. elnyerte a CIC Edmond Blanc-díját.

Forrás: Erdő-mező

<< Vissza a cikkekhez

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem