Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Vadászkutya

 • Utánkereső Nyílt Nap
  Zala megyében utánkereső nyíltnapot tartanak 2018. április 7-én.
 • Utánkereső Vadászati Alkalmassági Vizsga
  Az OMVK-Jász-Nagykun-Szolnok megyei Területi Szervezete Utánkereső VAV-ot tart.
 • Ismét két világgyőztes német vizsla került ki a Malomközi kutyatenyészetből
  Kétszeres világsikert tudhat magáénak a Malomközi kutyacsalád. Gráf és Gilde, a két rövidszőrű német vizsla a lipcsei világkiállításon nem talált legyőzőre.
 • Ugatás és szurkolás a Városligetben
  Több ezren szurkoltak a hétvégén a városligeti Dog CHOW Kutyasport Majálison a nemzetközi kutyafrizbi bajnokság versenyzőinek. A repülő kutyák bajnoksága mellett gyorsasági flyball futamokon drukkolhattak a négylábú sportolóknak a nézők, a Dog Diving medencébe pedig a kedvencek csobbanhattak a kimerítő futamok után.
 • A tavasz legnagyobb kutyás hétvégéje
  Dog CHOW KutyaSport Majális a Városligetben! Világbajnoki válogató kutyafrizbi bajnoksággal, sportpályákkal és egy igazi kutyamedencés partival várja a látogatókat május 17-18-án a Városliget.
 • Moha története
  „Apportproblémás, fegyelmezetlen, neveletlen, lövésfélő, lövésre érzékeny vadászkutyák tanítását vállalom!....” olvastam az egyik vadász folyóiratban. „Ez kell nekem!”- gondoltam. Volt ugyanis egy nagyon szép, barátságos, alapidomított, fegyelmezett, de lövésre érzékeny, Moha nevű négy és féléves rövidszőrű kan magyar vizslám. Gyorsan felhívtam a hirdetőt. Bár ne tettem volna! Most meglenne Moha, megkíméltem volna magamat, és családomat rengeteg idegeskedéstől, és nem kellene pereskednem.
 • A kis münsterlandi vizsla
  Egy vadászaton láttam meg először a kis münsterlandi vizsla egyik képviselőjét, és azonnal beleszerettem a külsejébe, a mutatott munkájába.

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem