A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Vadászok számára nyújtott szolgáltatásként és egyfajta múltidézésként indítja útjára a Nimród Vadászújság az apróhirdetés rovatát Vadászbazár néven.

 

Megvan az a kép, ahogy apáink és nagyapáink az internet előtti korban, ceruzával vagy golyóstollal a kezükben böngészték az apróhirdetés rovatot, keresve puskát, távcsövet, szereléket vagy más felszerelési tárgyat? Kellemes érzés visszagondolni az offline, papíralapú boldog békeidőre, amelyre ezután a Vadászbazár is emlékeztetni fog.

A nosztalgián túl az is a rovat újraindítása mellett szól, hogy a Nimród Vadászújságot közel 70 ezer vadász kapja meg minden hónapban, így az elsődleges célcsoporthoz biztosan eljut az ajánlata.

Természetesen a Vadászbazárban nem hirdethet bárki és bármit, mert az a célunk, hogy a vadászok közötti kapcsolatot és a felszerelési tárgyaink, szolgáltatásaink egymás közötti cseréjét segítsük, ezért az alábbi szabályok betartása mellett tudjuk közölni a hozzánk beküldött szövegeket:

Nimród Vadászújság ÁSZF XI. pont

1. A hirdetés tárgya kizárólag a vadászathoz és vadgazdálkodáshoz kapcsolódhat, magánszemélyek számára díjmentesen.

2. Hirdetni kizárólag a magyar hatályos jogszabályoknak megfelelő vadászati és vadgazdálkodási célú eszközöket lehet. Éjjellátók, hőkamerák hirdetése nem lehetséges.

3. A Nimród Vadászújság minden beküldött hirdetést legfeljebb egy alkalommal közöl. Amennyiben a Megrendelő a hirdetés többszöri meghirdetését kívánja, úgy azt többször kell beküldenie.

4. Megrendelő jelen pont értelmében csak nagykorú, magyar állampolgárságú természetes személy lehet.

5. A Nimród Vadászújság a meghirdetett eszközökért és szolgáltatásokért, valamint a hirdetések valóságtartalmáért, jogszerűségéért és azok teljesítésért felelősségét kifejezetten és teljeskörűen kizárja.

6. A Nimród Vadászújság fenntartja a jogát, hogy indoklás és a Megrendelő tájékoztatása nélkül megtagadja a beküldött hirdetés közlését.

7. A jelen pont szerinti hirdetés szövege maximum 20 szóból állhat, amely tartalmazza a rövid címet (pl. golyóspuska), néhány paramétert és az elérhetőséget (telefonszám vagy e-mail cím), illetve a helységnevet, ahol a hirdetés tárgya található.

8. Fegyver és lőszer hirdetése esetén a kereskedelmi célú árusítást csak arra engedéllyel rendelkező jogi személyek végezhetnek, egyedileg megállapított díjazás alapján. Házilag készített, utántöltött lőszerek eladása tilos.

9. Hirdetést az aprohirdetes@nimrod.hu e-mailcímre kell küldeni, a Nimród Vadászújság más úton érkező hirdetéseket nem köteles elfogadni.

10. A hirdetés beküldésével a Megrendelő jelen ÁSZF rendelkezéseit kifejezetten tudomásul veszi.

A Nimród Vadászújság kiadójának ÁSZF rendelkezéseit az ingyenes apróhirdetések vonatkozásában jelen XI. pont szerinti eltérésekkel kell értelmezni. Minden olyan kérdésre, amelyre jelen XI. pont rendelkezést nem tartalmaz, az ÁSZF általános szabályai az irányadóak.

A lapzártánk miatt a következő lapszámba szánt hirdetéseket az előző hónap 4. napjáig kell beküldeni, jelen esetben az augusztus 4-ig beérkezett szövegeket tudjuk a szeptemberi lapszámban megjelentetni.