A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Május 14-én rendezik meg a II. Zilai János Emlékversenyt Felgyőn, a Jerring Lőtéren.

 

A Magyar Véreb Egylet – a Gemenc Zrt. hathatós támogatásával – egy évvel ezelőtt rendezett először nehezítettvércsapa-versenyt Karapancsán, az egykori legendás vérebvezető, Zilai János tiszteletére, amit idén is megismételnek. Az idei évben a nyugalmazott fővadászra, a magyar vadgazdálkodás ikonikus alakjára való emlékezés jegyében korongvadászatot szerveznek 100 korongra, május 14-én a Jerring Lőtéren, Felgyőn.

A rendezvény megnyitója 8 óra 30 perckor kezdődik majd, amelynek keretében megemlékezést tart dr. Buzgó József, a Magyar Véreb Egylet Elnöke.

Sport, vadász, junior, senior, valamint veterán kategóriákban mérettethetik meg magukat az érdeklődők.

Az emlékversenyen való részvétel nyílt, bárki nevezhet, viszont a 120 főben maximalizált létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött, helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség.
Az első három helyezettet éremmel és oklevéllel jutalmazzák, továbbá a résztvevők között Zilai János könyveiből is sorsolni fognak.

A szervezők arra hívják fel a figyelmet, a verseny az emlékezésről szól, ezért örömmel vennék, ha a régi kollégák, korongvadászok, erdészeti dolgozók és Zilai János egykori versenytársai is tiszteletüket tennék.

 

A regisztrációról, és az emlékversenyről további információk:
Pap Sándor (
papsanyi59@gmail.com, 06-30/938-3280)