Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Hírek

KÖZLEMÉNY

Az Országos Magyar Vadászkamara  elnöke,  dr. Jámbor László, mint a főtitkárral szembeni munkáltatói jogok egyedüli gyakorlója, a kamarai alapszabály rendelkezései alapján, 2017. július 1-ei hatállyal, felmondással megszüntette Pechtol János  kamarai főtitkári munkaviszonyát, egyben a teljes felmondási időre (90 nap) felmentette a munkavégzési kötelezettség alól. 

Dr. Jámbor László elnök a főtitkári feladatok ellátásával Dikasz Tamást, az OMVK Nógrád Megyei Területi Szervezetének titkárát bízta meg, aki ezt a feladatát az OMVK soron következő (2018) tisztújító Küldöttközgyűléséig végzi, egyben továbbra is ellátja a területi szervezet titkári feladatait. (Szerk.)

Megjegyzés

(Pechtol János a következők közlésére kérte szerkesztőségünket)

A Kamara elnökének egyszemélyi, indokolás nélküli döntését méltatlannak tartja és jogellenessége miatt az ügyet jogi útra terelte.

 

(Szerk. megjegyzése)

A Kamara elnökének döntése természetesen nem érinti Pechtol Jánosnak az Országos Magyar Vadászati Védegyletnél betöltött ügyvezető elnöki tisztségét, továbbra is élvezi dr. Semjén Zsolt elnök és az őt megválasztó Választmány bizalmát.

 

<< Vissza a cikkekhez

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem