A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Az OMVK Tolna vármegyei Területei Szervezete és annak Sportlövő Szakbizottsága az alábbi két lövészeti programot hirdette meg.

 

A III. Farkas Dénes emlékversenyt 2023. június 18-án (vasárnap), 8 órai kezdéssel, a Sióagárdi lőtéren tartják meg. A gyorsított korongvadászat 60 korongra két pályán zajlik, a használható lőszer 2,0–2,5 mm-es és maximum 28 grammos sportlőszer lehet.

A nevezés feltétele a díj befizetésén túl az érvényes vadászjegy megléte, de ettől az évtől már nem kötelező a Tolna vármegyei lakóhely.

Nevezni az omvk.tolna@gmail.com e-mailcímen lehet, név, vadászjegyszám és telefonos elérhetőség megadásával.

Nevezés határideje: 2023. június 11.

A résztvevők között a verseny végén ajándékokat sorsolnak ki: terelővadászaton való részvételi lehetőséget, tarvad vadászatot, személyre szabott lőoktatást és tesztvezetést.

 

Az Ifjúsági lövészeti és ismeretterjesztő napokat 2023. június 20-án és 27-én tartják meg, szintén a Sióagárdi lőtéren és a Sötétvölgyi Parkerdőben, ahova az első napra 14–18 év közötti gyerekek, fiatalok jelentkezését várják, a másodikra jelentkezhetnek 14 évnél fiatalabbak is.

A két nap programjai között szerepel fegyverismereti előadás, elöltöltő fegyverbemutató, sörétes fegyverrel történő gyakorlás és verseny, légpuskalövészet és verseny, vadásztotó (tesztkérdések) az előadás anyagából, a vadászatban használt vadászkutyák ismertetése kutyabemutatóval, vadászíjász bemutató, agarász bemutató, solymász bemutató.

A rendezvény ingyenes!

Regisztrálni az omvk.tolna@gmail.com e-mailcímen lehet név, telefonos elérhetőség megadásával és életkor igazolásával (kizárólag a lövészeti napra vonatkozik). A regisztráció során meg kell adni, hogy a két nap közül melyik napon kíván részt venni a jelentkező (akár mindkét napra van lehetőség).

A regisztráció határideje: 2022. június 11.

 

Cikk kép