A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Horváth Erzsébet természetfotó kiállítása Fonyódon.

 

„A Természet, ahogy én látom” címmel július 14-én megnyílt Horváth Erzsébet természetfotó kiállítása a Fonyódi Kulturális Központban (Ady Endre u. 17.).

A bemutatott - 24 fotóból álló - képanyag 10 év hazai, valamint külföldi alkotói munka eredménye és témáját tekintve is széles skálán mozog. A növény (makro)- és állatfotók mellett a tájképek által is megmutatja a természet ezer arcát, az alkotó ugyanis Izland, Toscana, Norvégia, Anglia, Erdély és Franciaország messzi tájaira is elkalauzolja a nézőket.

A kiállítást lapunk munkatársa, Szigeti Edit ajánlotta a nézők figyelmébe, a megnyitón közreműködött Kocsis Ferenc Vilmos, aki Vass Albert „Tavak és erdők” című könyvéből olvasott fel, Deli Nóra Romhányi József két versét szavalta el, majd a megnyitó Pálfi Adél fuvolajátékával zárult.

A civilben állatorvos Horváth Erzsébet nem csupán hobbifotós, hisz az évek során a fotózás a szenvedélyévé vált. Magáért a fotózás öröméért fényképez, de szereti másoknak is megmutatni alkotásait. A fonyódi kiállításon kívül ez idáig két önálló tárlata volt, Angyalföldön és Újpesten láthatták fotóit az érdeklődők. Rendszeresen részt vesz pályázatokon is és számos hazai, valamint nemzetközi (pl. montenegrói, olasz) elismerésben részesült már. Képeivel találkozhatunk a Varázslatos Magyarország oldalain és fotói évek óta állandó szereplői a Cseh-Magyar fotókiállításnak, emellett célja, hogy a közeljövőben megszerezze a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség rangos AFIAP címét is.

A kiállítás augusztus 14-ig tekinthető meg.

 

 

Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép