Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Vadászati kultúra

Több mint egymillió forint gyűlt össze a „Zöld Szív” fotókiállítással

Véget ért az ÉSZAKERDŐ Zrt. „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság.

A Miskolc Plaza-ban 47 képet állítottak ki, ezeket az erdőgazdaság munkatársai (Bózsó Gyula, Buday Péter, Fehér János, Koroknai József, Mihók István, Molnár Viktor, Váradi Gábor) készítették. A fotók megvásárlására 2017. december 1. és 2018. január 10. között volt lehetőség.
– Az akció ideje alatt több mint egymillió forintot sikerült összegyűjtenünk. A teljes összeget átutaltuk a koraszülöttek mentésével és szállításával foglalkozó Segíts Élni Alapítvány számlájára. A pénzből speciális eszközöket, műszereket és olyan kiegészítőket vásárolnak, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a babák mindennapjait az ellátásuk során. Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé. Reményeink szerint a jótékonysági akció is bizonyítja, hogy társaságunk igyekszik szerepet vállalni a társadalom számára fontos ügyekben – fogalmazott Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

<< Vissza a cikkekhez

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem